10 jarig-bedrijfsuitje

Een mooie dag... 25 augustus 2017... Met heerlijk weer en een verrassing waar we naartoe gaan. Wilie geeft SUN nu inmiddels 10 jaar richting en dat mag gevierd worden!

's ochtends vroeg verzamelt iedereen bij het bedrijf, waar Wilie in het zonnetje wordt gezet met een mooi, creatief kado (zie foto's). Daarna stappen we de bus in, op weg naar... Ja, waar naartoe eigenlijk Wilie??? Niemand weet het, zelfs de administratie heeft hij niet geïnformeerd. De bus rijdt richting het noorden. Gaan we naar de Apenheul? Walibi? Aviodrome? Hoe verder we rijden, hoe meer Wilie straalt... Twee bussen vol mensen die geen idee hebben.

Uiteindelijk stoppen we in Bataviahaven Lelystad. Daar ligt driemaster De Stedenmaeght voor ons klaar met voltallige bemanning om ons een fantastische dag te bezorgen. Ontvangst met koffie met gebak, waarna we de haven verlaten om, bij gebrek aan wind, op de motor naar Hoorn te varen. Een mooi stuk. Echt even weg van het werk.

In Hoorn aangekomen krijgen we de tijd om de stad hier te bezichtigen. Eenmaal terug stappen er meer mensen aan boord dan op de heenweg. Een sfeervol muzikaal akoestisch trio komt de boel opvrolijken op de terugweg. Dit past uitstekend bij de nostalgische entourage! En het wordt alleen maar leuker! Voor iedereen wat wils als we ineens omsingeld worden door twee RIB-bootjes, waar iedereen even op mag varen. Ook mastklimmen behoort tot de mogelijkheden. Het is een soort Efteling voor volwassenen ;-)

In de avond krijgen we een heerlijke BBQ aan boord. De muziek en de borreltjes maken dat er een gezellige sfeer is. Als de zon net onder is bereiken we Bataviahaven Lelystad. We stappen moe maar voldaan in de bus, op weg terug naar huis.

Wilie, bedankt!!!